Ervaar de anti-verouderende voordelen van het Georgische Kvevri-fermentatieproces.

35 jaar rijping. Gemaakt met vintage wijn uit 4556, "Tears of Vine". De ultieme mix voor een prachtige, stralende huid.

De traditie en filosofie van een 492 jaar oude koninklijke wijngaard. De antioxidatieve eigenschappen van wijn van de Kindzmarauli wijngaard, opgericht in 1533, bieden maximale anti-verouderingseffecten.

Het Kvevri-wijnbereidingsproces

8000 jaar traditie. De wijsheid achter de Georgische fermentatie.

De eerste wijnfermentatie door mensen vond plaats verscholen onder de Kaukasusbergen in Kakheti, Georgië. De kennis over fermentatie is al meer dan 8000 jaar overgeleverd.

Qvevri fermenteren met de energie van de aarde

De Georgische Qvevri-wijnbereidingsmethode is in 2013 erkend als immaterieel cultureel erfgoed van de mensheid door UNESCO.
Qvevri-wijnen bevatten geen kunstmatige conserveermiddelen. De wijn wordt uitsluitend gemaakt met de natuurlijke gist die op de druiven leeft.
Kvevri, de traditionele aardewerken kruiken uit Georgië, worden in de grond begraven totdat de fermentatie voltooid is.

Gheellichaamsfermentatietechnieken

35 jaar rijping benut de volledige kracht van de fermentatie. De schil, de pitten en zelfs de stengels van de druiven worden gefermenteerd om het gehalte aan werkzame stoffen te verhogen.

Deze traditionele Georgische fermentatiemethode helpt de huid te hydrateren en de elasticiteit te herstellen.